BRAKING

    Η ιστορία της Ιταλικής Braking ξεκινά το 1990 όταν ιδρύθηκε η εταιρεία με αντικείμενο αρχικά την παραγωγή και πώληση δίσκων για φρένα μοτοσυκλετών, ενώ το 1998 παρουσίασε τον πρώτο wave δίσκο για χρήση σε αγώνες trial. Σύντομα, η μεγάλη αποδοχή των προϊόντων της την οδήγησε στο να διευρύνει τις εργασίες της σε Γερμανία και ΗΠΑ, ενώ έχει έντονη παρουσία στους αγώνες και μέχρι το 2000 έχει καταφέρει ήδη να κατακτήσει 25 νίκες σε παγκόσμιους αγώνες. Τα επόμενα χρόνια είναι γεμάτα καινοτομίες για την Braking, η οποία λανσάρει ιδιαίτερης σχεδίασης και υψηλής ποιότητας δισκόπλακες για χρήση σε άσφαλτο, χώμα και φυσικά στις πίστες. Αξίζει να θυμίσουμε ότι 2005 η Kawasaki την επιλέγει προκειμένου να εξοπλίσει τις μοτοσυκλέτες δρόμου της με wave δίσκους.


    Σήμερα, η Braking έχει κατακτήσει 124 νίκες σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου σε AMA Motocross, AMA Superbike, MotoGP, SBK, Enduro GP και άλλα πρωταθλήματα και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους κατασκευαστές after market προιόντων για τα φρένα.

    Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στις δισκόπλακες για scooter οι οποίες προσφέρουν βελτιωμένο φρενάρισμα και μικρότερο βάρος σε σχέση με τις εργοστασιακές, ενώ παρουσιάζουν εξαιρετική διαχείριση της θερμότητας και σταθερή απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Μάλιστα στις κορυφαίες σειρές δίσκων για scooter, η ειδική σχεδίασή της εσωτερικής και εξωτερικής διαμέτρου επιτρέπει την καλύτερη διαστολή των δίσκων για καλύτερη απόδοση σε ακραία υψηλές θερμοκρασίες.




    Η εταιρεία Μπέζας & Λεών είναι μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, καθώς ιδρύθηκε το 1918 και από τότε πρωταγωνιστεί στον χώρο του δικύκλου. Στην διάρκεια αυτών των ετών έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα. Σήμερα έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων εταιρειών και μεταξύ αυτών είναι και η Braking, οπότε θα βρείτε διαθέσιμη όλη τη γκάμα της που περιλαμβάνει:           
    • ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ
    • ΤΑΚΑΚΙΑ
    • ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΥΨΗΛΗΣ
    • ΤΡΟΜΠΕΣ
    • ΔΑΓΚΑΝΕΣ

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)